Új ügyvezető a HOPPex élén

Főoldal / Blog / Új ügyvezető a HOPPex élén

Új ügyvezető a HOPPex élén

2019. 09. 01-től Ihász Ingrid a HOPPex ügyvezető igazgatója, miután Kassai Péter közös megegyezéssel távozik a cégtől. A vállalat alapítói bíznak abban, hogy az új vezető a kiadói oldalon szerzett média értékesítéssel kapcsolatos tapasztalatait, illetve az ügynökségi oldalon szerzett tudását sikeresen érvényesíti programozott piactér jövőjét illetően.

 

Nagy örömmel fogadtam el a felkérést a hazai kiadói és sales house piac meghatározó szereplőit összefogó programmatic piactér vezetésére. Az elmúlt évek során mind kiadói, mind ügynökségi oldalon aktívan részt vettem a digitális transzformációban és az adatalapú hirdetési stratégiák kialakításában. Az új pozíciómban arra fogok törekedni, hogy elősegítsem a hazai programmatic piac további fejlődését, hogy mind a kínálati, mind a keresleti oldal a lehető legjobban kihasználhassa az ebben rejlő lehetőségeket – mondta Ihász Ingrid.

A 2015-ben az Indamedia (korábbi nevén CEMP), a Central Médiacsoport és a New Wave Media Group (korábbi nevén Origo Media Zrt.) részvételével indított kiadói platform jelenleg 100-nál is több magyarországi prémium weboldal hirdetési felületeit értékesíti prémium programozott piacterén.

Fotó: Schram András

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél első kézből értesülni a programmatic világ friss híreiről, akkor csatlakozz a Programmatic Pro Facebook csoporthoz! A HOPPex Facebook oldalát pedig itt tudod követni.

Ajánlott bejegyzések

Start typing and press Enter to search