Ismét HOPPex esemény! Tények és tévhitek a programmaticról – 2024.09.04

Főoldal / Blog / Ismét HOPPex esemény! Tények és tévhitek a programmaticról – 2024.09.04

Ismét HOPPex esemény! Tények és tévhitek a programmaticról – 2024.09.04

Kezdd az őszt a HOPPex szakmai rendezvényén, ahol a programmatic marketing legaktuálisabb témáinak érintése mellett igyekszünk lerombolni minden olyan tévhitet, mely hátráltatja a programozott médiavásárlás további térnyerését a hazai piacon!

Időpont: 2024. szeptember 4. 16:00 órától 18:00-ig, regisztráció 15:45-től

HelyszínStifler Beerhouse & Kitchen (1088 Budapest, Rákóczi út 29.)

Az eseményt a HOPPex szakmai előadásával kezdjük, mely után gondolatébresztő kerekasztal beszélgetéssel, majd finom falatokkal és széles italkínálattal várunk mindenkit. Az esemény látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Fotók: Polyák Attila – IAB Hungary

Miért fontos, hogy ott legyél?

  • Érezted már úgy, hogy bizonytalan vagy néhány kérdésben a programmatic-al kapcsolatban? Ismerősen hangzanak a Brand Safety, Privacy Sandbox vagy a Universal ID kifejezések, de jó volna tisztábban látni a kapcsolódásukat a programozott médiavásárláshoz? Sok éves tapasztaltataink és az elmúlt hetekben kiküldött kérdőívünkre érkező visszajelzéseitek alapján eseményünkön szeretnénk eloszlatni számos olyan tévhitet, ami a programmatic-ot övezi a hazai piacon.
  • Szeretnél up-to-date lenni a programmatic legaktuálisabb témáiban? Érdekel, hogy hol helyezkedik el a hazai programmatic piac nemzetközi viszonylatban? Kerekasztal beszélgetésünkön több olyan témakört is érinteni fogunk, melyek jelentős változásokat hozhatnak az elkövetkező évek adatvezérelt hirdetésértékesítésében.
  • Több programmatic kampányra volna szükséged, de nem vagy biztos benne, hogy milyen lehetőségek érhetőek el a túloldalon? Rendezvényünk kiváló alkalom a hatékony networkingre, mivel mind a kiadói, vásárlói és ügyfél oldal képviselői is jelen lesznek.

REGISZTRÁCIÓ

Találkozzunk szeptember negyedikén, szeretettel várunk!

A regisztrációval kijelentem, hogy jelen Adatvédelmi tájékoztató feltételeit megismertem és elfogadom.
A rendezvényen való részvétellel hozzájárulsz, hogy fénykép-, illetve videofelvétel készülhet rólad, melyet korlátozás nélkül felhasználhatunk.
Ajánlott bejegyzések

Start typing and press Enter to search